Tel Çit Modelleri
Tel Çit Nedir?
Günlük hayatın her alanının kendine has korunma yöntemleri vardır. Bahçe gibi geniş alanları dış etkenlerden korumak için çeşitli ürünlerden yardım alabilirsiniz. Çoğu kullanıcı, aradıkları korumayı, bahçelerini sağlam ve dayanıklı bir tel çitle çitle çevirerek elde etmek ister. Zincir bağlantı çit, özellikle sebze ve meyve yetiştiren kullanıcılar için çok önemlidir. Birçok unsurdan ve tehlikelerden koruma sağlayan zincirli çitler çeşitli şekillerde tasarlanmaktadır. Bu ürünler birçok alan için özel olarak üretilmektedir. Bu sayede bahçe, tarla gibi alanlar için en uygun tel çitlere ulaşabilirsiniz.
Günümüzde birçok firma farklı özellik ve niteliklere sahip ürünler tasarlamaktadır. Bu sayede ihtiyacınıza ve bütçenize en uygun ürünleri tek bir markada bulabilirsiniz. Fiyatlar ürünün dayanıklılığına göre değişiklik gösterebilir. Garanti süresi daha uzun olan ürünler için daha yüksek ücretler ödemek zorunda kalabilirsiniz. Çoğu zincir bağlantı çitleri paslanmaz çelik konstrüksiyonu ile dikkat çeker. Bu sayede uzun yıllar satın aldığınız bir ürünü daha kaliteli bir şekilde kullanabilirsiniz. Tel çitler genellikle çelik konstrüksiyonu ve rengi ile her alana uyum sağlar. Ayrıca, bazı kullanıcılar ev bahçeleri için zincir bağlantı çitlerine yöneliyor.
Tel Çit Modelleri ve Özellikleri
Tel çitleri, bahçe ve tarla sahibi kullanıcılar için çok uygundur. Korumak isteyenlere bahçelerini kişiselleştirme imkanı sağlayarak kullanıcıları memnun eder. Her kullanıcının zincir bağlantı çiti hakkında farklı beklentileri olabilir. Bazıları sadece bölgeyi çevrelemesini isteyebilir. Bazıları muhteşem yapılı modellerle bahçesine şıklık katmayı sever. tel çit firmaları da bu isteğe olumlu yanıt vererek birden fazla model seçeneği sunmuştur. Bir çok firmada en alakalı ürün seçimlerini görüntüleyebilirsiniz. Bu sayede tüm ihtiyaçlarınızı tek bir firmadan karşılayarak daha ekonomik sonuçlar elde edebilirsiniz. Tel çit, tırmanma kulesi şeklinde satılıktır.
Bu örgülerin uzunluğu standart olarak tanımlansa da kendinize göre özelleştirebilirsiniz. Tekrarlı kullanım için örgü sayısını arttırabilir veya daha uzun seçeneklere geçebilirsiniz. Kafes şeklinde sunulan hasır çit kullanıma hazır olarak paketlenir. Ürünü teslim aldıktan sonra paketi açıp canlı olarak süreci başlatabilirsiniz.
Tel çit modelleri bahçe, tarla gibi alanlar için farklı şekillerde tasarlanmaktadır. Bu alanda kullanılan ürünler sebze, meyve ve bitki gibi ürünleri korumaya yönelik olduğundan buna göre hazırlanır. Öte yandan bahçe çiti ağırlıklı olarak tasarım boyutuna göre hazırlanır ve şekli ile ön plana çıkar. Bahçe gibi alanlar için genellikle yeşil çit türleri sağlanır. Bu sayede ürün bahçenizi yeşil rengine adapte eder. Zincir bağlantı çitlerin bazı modelleri şekillendirilebilir. Bazıları şekil verilerek üretildiğinde direkt olarak kullanıma hazırdır. Tel çitleri, ürün seçeneklerinin yanı sıra klasik kapı tasarımları ile ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Hasırın şekli sayesinde bahçenize güvenli ve keyifli tasarımlar ekleyebilirsiniz. Kapı boyları ihtiyaçlarınıza göre arttırılıp azaltılabilir. Ekonomik ve ergonomik çözümler sunan zincir bağlantılı çit ile tarım arazilerinizi ve bahçenizi koruyabilirsiniz. Hafif file kanvas sayesinde nakliye ve uygulamayı basitleştirebilirsiniz. Ürünler özel yapıları sayesinde en küçük canlıların ve nesnelerin bile bahçenize girmesini engeller.
1. Boru Direkli Tel Çit
Boru direkli tel çit; Genel olarak boş arsalar, havaalanları, bahçeler ve binaların güvenliğini sağlamak için tercih edilen arazi kapatma yöntemlerinden biridir.
Boru direkli tel çit, düz boyun tipi ve kavisli boyun tipi olmak üzere iki tipe sahiptir. İnsanların zevklerine ve kapsanan bölgenin özelliklerine göre farklı şekillerde yapılır.
Boru direkli tel çit çoklu kullanım alanlarına sahiptir. Opsiyonel boru direği; Korozyon önleyici madde, korozyon önleyici madde ve vernik veya polyester dolgu maddesi olarak formüle edilmiştir. Boru direkleri istenilen ebatta kesilebilir ve bükme (bükme) özelliği ile sağlanabilir. Direklerin kalınlıkları 1,5 mm ile 3 mm arasında değişmektedir. Kutup çapı boyutu; 30 × 30, 42 × 42, 45 × 45, 48 × 48, 60 × 60 ve 76 × 76 boyutlarında olup istenilen ölçülerde hazırlanır.
Boru Direk Tel Çitinin ekonomik, güvenli, şık, dayanıklı ve kaliteli olması; Her türlü tel çit kullanılarak kolayca inşa edilebilir, dayanıklı ve hava koşullarına dayanıklı olması tercih edilmesindeki en önemli etkenlerdendir.
2. Galvanizli Hasır Çit
Galvanizli Hasır Çit, herhangi bir alanı korumak ve güvenliği sağlamak için kullanılır. Galvaniz Hasır, kullanım alanı oldukça popüler olan tel çeşitlerinden biridir. Hasır açısından diğer tel çözümlerine göre oldukça ekonomiktir.
Yerden 60 – 80 metre yükseklikte bulunan vida direkleri ile bağlanarak monte edilen bu Galvaniz Hasır Çit, aynı zamanda çok iyi aşınma direncine sahiptir. Direkler arası mesafeler kullanım alanına göre düzenlenmiştir. Bu kafesler istenildiğinde kolayca çıkarılıp taşınabilir.
3. PVC Tel Örgü Çit
PVC tel örgü çit, değerli ve dayanıklı çelikten imal edilmiştir. Nadiren satılır, ancak sanayide hammadde olarak kullanılır. Raf olarak kullanılmak üzere yapılmıştır. Yüksek maliyeti nedeniyle popüler değildir. Yağmura, rutubete, rutubete, sıcaklığa ve diğer tüm ekstrem koşullara dayanıklıdır. Desenine veya üretimine göre hasır, örgü, raf, panel olarak adlandırılır. Merkezleme PVC ağ, esnek ve dayanıklı bir üründür. Tel bağlantı kavşaklarında punta kaynağı kullanıldığı için tel örgü çok sağlamdır ve demonte edilemez. Uzun ömürlülüğü ve kalitesi ile birçok kullanım alanına sahiptir. Ortadaki iplikler daha fazla ağırlık taşır. Bu nedenle diğer örme ipliklerden farklıdır. Kedi, köpek ve küçükbaş hayvanlar için kafes yapımında dayanıklı malzemelerden biridir.
Tel Çit, kullanım alanı ve renginden dolayı isimlendirilen sert PVC tel örgü çit çeşitlerinden biridir. Genellikle yeşil olan çit teli, inşaat piyasasında bahçe ürünü olarak pazarlanmaktadır. Bahçe çiti olarak kullanılmak üzere tasarlanan tel çit, ahır yapı malzemesi olarak da popülerdir. Tel çitlerin birçok boyutu ve stili vardır. Çim benzeri iplikler ve örme iplikler mevcuttur. Çimler en çok süs ve sınır amaçlı olarak tercih edilir.
4. Galvanizli Punta Kaynaklı tel Çit
Merkezi galvanizli punta kaynaklı tel çit sistemi punta kaynak yöntemi uygulanarak imal edilmektedir. Ve bir çok alana uygun zincirli çit sistemlerinden biridir.
Mutfak havalandırma kanalları, tavuk, civciv, horoz vb. Firmamız otomotiv sektöründe, kafeslerde, kuluçkahanelerde, sıva altı ve sıvada, inşaatın son aşaması olarak kullanabileceğiniz galvanizli merkez teli imalatını ve satışını yapmaktadır. kurumsal alanlar. Güçlü ve kaliteli iplikleri şüphesiz satın alabilmeniz için üretilen her ürün kaliteli malzemeler kullanılarak piyasaya sürülmekte ve üzerinde sayısız deneysel testler gerçekleştirilmektedir.
Üretilen galvanizli çelik özlü tel birçok alanda işinize yarayacaktır. Galvanizleme yani galvanizleme sayesinde birlikte kullandığınız teller ve ürünler korozyona karşı korunur. Korozyon, yani kireçlenme, pas vb. Bu, birçok telde meydana gelen bir olgudur. Korozyon, ürünün ömrünü kısaltır, ürünün dayanıklılığını ve kalitesini düşürür. Fabrikamızda kontrollü olarak üretilen telimiz korozyona ve deformasyona karşı sıcak daldırma galvaniz ile kaplanarak korozyon riski azaltılmaktadır.
Sıcak daldırma galvanizleme maliyet ve ürün görünümü açısından çok uygundur. Çinko kaplı malzemelerde, demir ve çinko arasında bir elektron çekimi, yani kimyasal bir reaksiyon gerçekleşir. Böylece bu yöntemle güç kaybı en aza indirilir ve tel aşınmasından kaynaklanan görüntü bozulmasının önüne geçilir. Araştırma sonuçlarına göre, maliyet ve paranın karşılığı açısından birçok kaplamadan daha uygun fiyatlı olduğu ortaya çıktı. Ayrıca telin üst tabakası çinko olduğu için parlaklık sağlanacaktır. Bu katman uzun bir süre sonra kaybolur ve en güçlü olan ikinci katman daha aktif hale gelmeye başlar. Bu kaplama ortalama 75 yıl boyunca korozyona karşı koruma sağlar. Galvaniz kaplamaların avantajları sırasıyla:
- Uzun ömürlü (dayanıklı)
- Güvenilir
- Tasarruf
- Komple ve bakım gerektirmeyen bir kaplama sağlar
- Üretim süresinden tasarruf
- Estetik
5. PVC Punta Tel Çit
PVC punta tel çit ile üretilen PVC Nokta Çit Merkezleri, bu işi yapan uzman firmalar tarafından ağ göz aralığı, kalınlık ve tel genişliği ile birlikte satılmaktadır. İç malzeme PVC kaplı kaynak teli ve çinko kaplı kaynak teli ile sıcak daldırma galvanizdir, kaynak sonrası paslanmayı önlemek için sıcak daldırma galvaniz ile galvanizlenir. Kullanım alanları balık çiftlikleri, havalandırma kanalları, ahır ve kümes inşaatı, otomotiv sektörü, sıva ve sıva uygulamaları, hobiler, mutfak eşyaları ve kanalizasyonlardır. Galvanizli özlü tel ve PVC özlü tel şeklinde gelirler. Galvanizli özlü tel, bir çeşit özlü tel olup, kaynak yöntemi uygulanarak yapılan bir teldir.
Merkezi olan başka bir tel tipine nokta lehim teli denir. Puntalı tel paslanmaz çelik örgülü tel olup en yüksek kalitede imal edilmektedir. Mükemmel korozyon önleyici özellikleri sayesinde iyi görünür ve daha uzun hizmet ömrüne sahiptir. Kullanım alanları arasında gıda kurutma, kemirgen koruması, hayvan kafesleri ve süslemeler yer alır, çeşitli deniz kullanımları için iyi bir seçim olacaktır.
6. Kümes Tel Çit
Kümes tel çit, kırsal kesimde yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan kişiler tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. Çit veya kafes kirişler için de uygun olan teller çeşitli uzunluklarda ve miktarlarda satılmaktadır. İhtiyacınız olan iplik uzunluğunu ve miktarını seçtikten sonra satın alma işleminizi tamamlayabilirsiniz. Genellikle maça tellerinden oluşan tavuk bağırsağı teli de farklı kalınlık ve yüksekliklerde gelir. Çok yaygın lifler çok ince bir dokuya sahiptir. Ancak tavuğu korumayı başardı. Tüm kuş kafeslerinde kullanıma uygun, hayvanların rahat nefes almasını sağlayan ince kanatlı teli.
Yüksek kaliteli ve yoğun dokulu kümes hayvanı lifleri sadece kümeslerde değil, kafes yapımında, balık çiftliklerinde, sanayi ve madencilikte, güvenlik amaçlı, iklimlendirme sistemlerinde, havalandırma kanallarında, otomotiv sanayinde ve kanalizasyonlarda da kullanılabilir. Oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olan ürünler galvaniz tel üzeri PVC kaplıdır. Bu sayede daha dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahip olurlar, ayrıca tüm birleşim yerlerinde bir höyük bulunur.
7. Petek Tel Çit
Petek tel çit ve tel örgü çit, bahçe, tarla, tarla gibi açık alanlarda özel mülkiyeti sınırlandırmak ve alanları ayırmak gibi amaçlarla kullanılmaktadır. Çalışma alanlarını korumak için demir, bakır, çelik, plastik gibi farklı malzemelerden üretilen ürünler de tercih edilmektedir. Elektrikli, elektriksiz, dikenli tel veya dikenli tel şeklinde kullanıcılara sunulan petek örgü çit sistemi, güvenli bir açık alan yaratmak isteyenlerin ilk tercihlerinden biridir. Klasik galvanizli modellerin yanı sıra yeşil, mavi, kırmızı ve siyah gibi çeşitli renklerde üretilen zincirli çitler, uygulama kolaylığı ve uzun ömürlü olmasıyla dikkat çekiyor. Ürün çeşitliliği nedeniyle oldukça geniş bir yelpazeye sahip olan petek çit fiyatları uygun olarak değerlendirilmektedir.
Petek Tel Çit özellikleri
Petek tel, ürün tipine göre farklı özelliklere sahip olan bakır ve çelik başta olmak üzere farklı tellerden yapılır. Örneğin; Tel örgü çit erimiş çinkoya daldırılır ve galvanizlenir. Bu işlem teli hem daha güçlü hem de oksidasyona karşı daha dirençli hale getirir. Bu nedenle daha açık alanlarda kullanılmak üzere tasarlanan tel çitler genellikle galnaise ile donatılır. Özelleştirilmiş bahçe çit teli kullanım alanına göre bulunabilir. Bunların arasında elektrikli olanlar ve çim örtüler dikkat çekiyor. Kendi mülkünde mahremiyet arayanlara hitap eden çim kaplı zincir bağlantı çitler, suni yeşil çim içerdiğinden dekoratif görsel bütünlük sağlar. Öte yandan, türü ne olursa olsun, bazı zincir bağlantı çitleri rulo halinde kullanıcılara sunulurken, diğerleri ahşap latalarla çevrili paneller halinde gelir
8. Tel Çit Direği
Tel Çit Direği ve tel örgülü Sistemleri; Genellikle üslerde, havaalanlarında ve ev güvenliğinde tercih edilir.
Tel çit direği, arazinin ve alanın güvenliğini sağlamak için en çok tercih edilen arazi kapatma yöntemidir. Beton tel çit fiyatları borulu tel çitlere göre daha yüksek olmakla birlikte daha sağlam ve dayanıklıdır. Rüzgar, dolu, kar, yağmur, sel gibi durumlardan etkilenmez ve her bütçeye hitap eder. Oturduğu alana estetik bir görünüm katan beton direk sistemi, dış güvenliğin istendiği her alanda kullanılabilir.
Tel Çit Fiyatları
Tarım alanlarında kullanılan tüm ürünlerin maliyetleri farklıdır. Fiyat artış ve azalış oranı, ürünün maliyetine bağlıdır. Seçtiğiniz ürünün kalitesi fiyatı etkiler. Bu durumda daha kaliteli ürünler için daha yüksek fiyatlar ödeyebilirsiniz. tel çit fiyatlarının belirlenmesinde birçok faktör etkin rol oynamaktadır. Sonuç olarak, ürün fiyatları artabilir veya düşebilir. Fiyatlar, zincir bağlantı çitinin ne kadar dayanıklı olduğuna bağlı olarak değişebilir. Daha uzun süreli kullanım sağlayan çitler pahalı olabilir. Çit farklı kullanım alanları ile ön plana çıkmaktadır. Bu durumda branda çit ve file fiyatları aynı olmayabilir. Fiyatlar ürünün yapımında kullanılan çit adedine göre değişiklik gösterebilir. Tel örgü çit fiyatı diğer türlere göre farklı bir yapıya sahiptir. Sonuç olarak, fiyatlar ürünler arasında farklılık gösterebilir. Mesh kapılar daha fazla çalışma gerektirir. Bu durumda ürünün fiyatı da artar. Beğendiğiniz çit modelini seçtikten sonra fiyat araştırması yapabilirsiniz.
Tel Çit Satın Alırken Hangi Özelliklere Dikkat Edilmeli?
Bahçe ve tarım arazileri en çok bakım onarım gerektiren alanlardan biridir. Tarım alanlarını korumak isteyen kullanıcılara zincir bağlantı çit ile yardım edilir. Bu tür ürünleri kullanmadan önce dikkat etmeniz gereken birçok detay bulunmaktadır. Öncelikle kullanım alanınıza karar verebilirsiniz. Bu alan belirlendikten sonra seçim yapmak çok daha sağlıklıdır. Izgara ölçülerini kullanım alanının genişliğine göre sipariş etmelisiniz. Bunun için önceden ölçmekte fayda var. Çitin boyutunu bilmiyorsanız kısa bir arama yapabilirsiniz. Beğendiğiniz marka ve modelleri araştırmak daha kaliteli sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Tel çitler, çeşitli yapı ve tasarımlarda gelir. Bahçe gibi rekreasyon alanlarında ise file kapılardan ve yeşil çitlerden yardım alabilirsiniz. Tarımsal alanlarda örgü çit tasarımı daha koruyucu ve daha sağlam bir seçenek olabilir. Çit, 150 cm seçeneği de dahil olmak üzere çeşitli boyutlar sunar.
Neden Tel Çit Sistemi Yapmalıyız
Daha doğal bir görünüm için çitin yeşil rengini bile seçebilirsiniz. Izgara sistemi her yerde rahatlıkla kullanılabilen bir sistemdir. Özellikle paslanmaz çelikten yapılmış olması çitinizin kötü hava koşullarından zarar görmemesini sağlar. Oldukça dayanıklı olan bu çitleri uzun yıllar kullanabilirsiniz. Izgara sistemi uygulaması Izgara sistemini herhangi bir zemine kolaylıkla uygulayabilirsiniz.
Bu kordonu zeminde veya beton zeminde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Üstelik bu ipliği sadece bahçenizde değil, restoranlarda, yol kenarlarında ve ormanda da kullanabilirsiniz. Doğal görünümü ile her yere uygun olan bu çitler görüşünüzü engellemez. Bu ipin fiyatları da kullanılacağı alanın büyüklüğüne göre değişmektedir. Çok geniş alan kullanıldığında fiyat değişecektir. Kullanacağınız ızgara sistemi de özelliklerine göre fiyat olarak değişiklik göstermektedir. Ayrıca kullandığınız ipliğin uzunluğu ve eni de bu fiyatı değiştirecektir. Izgara sistemi size verdikleri kaliteye göre fiyatlandırılır. Ezine ve diğer ilçelerde çit montajı için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Tel Çit Montajı Nasıl Yapılır?
Çitin montajı için yeri belirlenmelidir. ve çitleri germek için kullanılan çit gergileri. Dikenli tel çitlerde de kullanılabilir.
Çit Direkleri Montajı
Öncelikle çit direklerinin montajı yapılmalıdır. Çit direkleri arasındaki boşluk önemlidir. Sütunlar arasındaki mesafe 3 metreden fazla ve 2 metreden az değildir. 3 metreden fazla mesafeye sahip çit telleri, tel titreşimi nedeniyle gücünü kaybeder. 2 metreden az mesafe Bu olursa, daha fazla taret kullanılması gerektiğinden maliyeti artıracaktır. Bu nedenle tercih edilmemektedir. Ara mesafe belirlendikten sonra, yapılacak segmentin hizalanmasını sağlamak için halatlarla hizalama yapılabilir. Hizalama tamamlandığında, boşluklar arasındaki boşluklar işaretlenecektir. Onarım gerekiyorsa, çukurlar belirli aralıklarla kazılmalıdır. Betonun kurumasını beklemeniz gerekir ki bu önemli bir işlemdir.
Çit Gergi Tellerinin Kullanılması
Direkleri montaj için çit gergi teli direğe 3 sıra gerdirilmelidir. Altta, ortada ve üstte 3 sıra olmalıdır. Gerdirme Kuvvetinin Tel Gerdiriciyi Gerdirmesi için çit gerginliğinin 2,50 mm olması önemlidir. Cihaz gerdirici ile veya elle gerdirilebilir. Uzun mesafeler için gergi veya gergi kullanılmalıdır. Çit direklerinde genellikle germe telini geçirmek için delikler bulunur, bu gerekli bir ayrıntıdır.
Tel Çit Montajı Nasıl Yapılır Gerdirilmesi
Tel örgü gerdirmeye hazır direk dikilmiş ve önceden monte edilmiş gergi ile bölüm. Çit kurulacağı yere açılmalıdır. Tamamen ayarlanmalıdır. Bu işlem tek tek yapılmalıdır. Uzatmaya ve bağlanmaya devam etmelidir. Bütün bölüm esnetilmeye çalışılmamalıdır. Tüm parçayı mümkün olduğunca elle germek zordur. File 2-3 metre gerdirilmeli ve kalan direkler gerdirilen kısmın tansiyonunu etkilemeden birleştirilerek daha düzgün bir tel montajı elde edilmelidir.
Kafes Teli Nasıl Kullanılır?
Tel örgü ne işe yarar? Oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olan örme iplik inşaatta, otomotiv sanayinde, koyun ve keçi eskriminde ve mutfaklarda kullanılabilir. Bazı örme iplik türleri insan sağlığına zararsızdır. Bu nedenle fritöz gibi cihazlarda da kullanılmaktadır. Tel kafes fiyatı ve sınırlı kullanım alanı. Kullanılan miktar ve ortama bağlı olarak endüstride ve bireysel uygulamalarda kullanılabilir. Daha küçük alanlar için genellikle yüksek fiyatlı iplikler tercih edilir. Hayvancılık ve geniş alanlar için uygun dayanıklı ve uygun fiyatlı örgü ipliği. Yumuşak yapısından dolayı tavşan kafesleri, tavuk kafesleri, kuş kafesleri yapımında omurga kafes teli kullanılmaktadır.
Salma telinin montajı kolaydır ve ucuz bir malzemedir. Yaygın olarak kullanılan ahşap ve vida. Basit aile ahırlarının yapımında kullanılabilir. Kafesin inşası için, döşeme malzemesi olarak önceden belirlenmiş boyuttaki ahşap, kereste veya çıta parçaları kullanılır. Çerçeveler bir dikdörtgen prizma oluşturacak şekilde birleştirilir Çerçeveyi oluşturan çıtalar veya levhalar tel örgü ile sarılır ve birbirine cıvatalanır. Yumuşak bir yapıya sahip olan omurga teli daha çok kümes olarak kullanılmaktadır.